Kate Moss és Lara Stone a Balenciaga őszi kampányában

Úgy tűnik Lara Stone a Calvin Klein számára készített nem kicsit viccesnek tűnő kampánya- Justin Bieberrel fetrengtek félreérthető pózokban- után esze ágába sem jut férfimodellekkel nyomulni, nem adja alább Kate Mossnál.A Balenciaga ugyanis ezzel az ütős topmodellpárossal hírdeti majd magát az új szezonban.
A divatház környékén azonban nem ez az egyetlen hír. Azt rebesgetik, hogy a Cristobal Balenciaga (itt olvashattok róla) által 1914-ben alapított divatházba életet verő Alexander Wang elhagyni készül pozícióját. Az egykor oly előremutató tervező nevét, és örökségét hordozó márkát ugyanis Wang állította talpra. S akárcsak Marc Jacobs ő is a saját divatházára szeretne a továbbiakban koncentrálni. Legalábbis ezt pletykálják divatberkekben. S hogy mi lesz a jövő zenéje? Majd meglátjuk! Addig is nézzétek meg a kampáynképeket:
balenciaga6

balenciaga5

balenciaga4

balenciaga3

balenciaga2

balenciaga1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner