Kate Moss már 15 éve a Rimmel arca

Kate Moss azon modellek közé tartozik, akiket nem sodort el a változó trendek szele. Sőt ő az, aki meghatározza a trendeket. Ízig-vérig londoni nő, aki talán pontosan ezért másfél évtizede a Rimmel London arcaként is tündököl.

SHOT_01_KATE_REDS_small (Custom)A nagyszerű évfordulót megünnepelve újabb körömlakk és rúzs kollekciót álmodtak meg. A korábbi nagy sikert arató nude árnyalatok után ismét választhatunk a természetes színekből, de a vörös rúzs kedvelőinek is okot adnak majd az örömre.

 

moss2 (Custom)

rimmel-shades-600x450“Nagyon büszke vagyok rá, hogy immáron 15 éve tart az együttműködésünk a Rimmellel.” – nyilatkozta Kate Moss, aki azt is elárulta rajongóinak, hogy legelső rúzsa, amit valaha megvásárolt egy Rimmel Heather Shimmer volt.

SHOT_06_RIMMEL_KATE_NUDE_PR_boho small (Custom)A Lasting Finis ajakrúzs By Kate volt a modell bemutatkozó makeup kollekciója 2011-ben, ami egyben a tízedik születésnapja volt közös munkájuknak.  A Rimmel rajongói az egész világon imádták és vásárolták az elmúlt öt évben ezeket a rúzsokat, sőt a sminkmesterek is szívesen beválogatták kedvenceik közé.  Erre a sikerre alapozva a születésnapi kollekció hat vágyva vágyott színből áll – három vörös és három nude – melyek mindegyikét Kate egy-egy klasszikus arca inspirálta. A nude árnyalatok most kicsit sötétebbek- kapcsolódva a barnásabb tónusok újabb reneszánszához.

SHOT_05_RIMMEL_KATE_NUDE_small (Custom)A közkedvelt körömlakkok is újabb családdal bővültek: mivel Kate Moss szereti a szuperfényes manikűrt nem volt kérdés, hogy  szuperfényes gél hatású lakkok érkezzenek. A Super Gel a professzionális géllakkozás 3D  teltségét és hibátlanul fényes felületét egyesíti.  Exkluzív, szabadalmazott kétlépéses Gel Colour rendszerét természetes fénnyel kell   kezelni a magas minőségű, akár 14 napon át tartó zselés szín és fény eléréséhez. Könnyű használni, úgy szárad meg, mint egy  normál körömlakk – nincs szükség UV lámpára.

SupergelPicMonkey Collage (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner