Katti Zoób SS19 – Dolce Vita és Jazz

Zoób Kati bemutatói előtt már biztosak lehetünk abban, hogy amit látni fogunk, az nem fog csalódást okozni. Olyan ez, mint mikor a kedvenc filmrendezőnk legújabb remekére ülünk be a moziba, kellemesen hátradőlünk- persze ez az egy dolog fashion week kényelmetlen ülései esetében kizárt- és várjuk azt, hogy elkápráztassanak.

Így volt ez a Budapest Central European Fashion Week keretében bemutatott 2019-es tavasz-nyári kollekció esetében is. Kati ismét egy nagyívű, sokdarabos kollekciót küldött a kifutóra. Az inspirációt pedig a a ’70-’80-as évek Montreux-i, Cannes-i, Párizsi, New Orleans-i és finn Pori Jazz Fesztiváljainak korszaka és hangulata adta. Vibráló színek – a jellegzetes szikrázó Zoób-sárga, amely nem hiányozhat egyetlen kollekcióból sem, a márka logóját idéző játékos printek, amelyek akár a jazzben megszokott improvizáció hol csíkokként, hol pedig kockás mintákká formálódva jelentek meg a ruhákon.

A Katti Zoób márkánál a kollekciók egymásra épülnek. A legnépszerűbb és legjellegzetesebb fazonok gyakran születnek újjá, kapnak más értelmezést, vagy éppen alapanyagot. Az aktuális kollekció darabjai kombinálhatók egymással, akárcsak a korábbi srozatok darabjaival. A tervező mindig szem előtt tartja, hogy ezek a ruhák bizony arra születnek, hogy hordják őket, s tanusíthatom, ha már van egy Zoób kreációd, vágyni fogsz a következőre. ( az előző Fashion Weeken Katti Zoób kreációt viseltem – itt láthatod)

A szikrázó színek mellett természetesen helyet kapotak a kihagyhatatlan feketék, a nyers színek, amelyeket csipkékkel tett még izgalmasabbá tervező és a szintén Zoób védjegynek számító óarany fényű kelmék. Ez utóbbiak üvegszerű fénye több mindenkit rabul ejtett az első sor nézői közül.

A farmerok és a lazább t-shirtök is szezonról szezonra megtalálhatók Katti Zoób palettáján. A hetvenes évek szabásai és a korabeli jazz plakátok grafikai stílusa köszönt most vissza ezeken a darabokon.

Katti Zoób weboldalát itt találhatjátok, a Facebookon itt tudjátok követni.

Fotók: Máthé Krisztián @All Rights Reserved

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner