Katy Perry lesz a H&M új arca

Lady Gagát és Tony Bennettet Katy Perry követi majd a h&M karácsonyi kampányarcaként.

“A H&M volt az egyik első olyan üzlet, ahonnan elkezdtem kialakítani a saját stílusomat. Ennyi év után is szívesen viselek H&M-es darabokat. Az egyik ok, ami miatt szeretem az ünnepeket, hogy lehetőségem van arra, hogy az ünnepi hangulatnak megfelelően és mégis kényelmesen öltözzek fel, amit pénztárcától függetlenül a H&M mindenki számára lehetővé tesz. Már alig várom, hogy mindenki megismerje azt a világot, amit Jonas Åkerlunddal és Dan Jacksonnal hoztunk létre.” – mondta Katy Perry.

Jonas Åkerlund mellesleg Gaga zseniális klipjeinek rendezője, s azt is érdemes elmondani, hogy Perry sem először vállal szerepet a H&M kapányaiban.

 

image004Egy évvel ezelőtt a  H&M x Fashion Against AIDS kampány egyik arcaként láthattuk :

katyperryaids

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner