Katy Perry új illata-Spring Reign

Katy Perry miközben új imidzsével sokkolja a népeket az instagrammon, új parfümjével is hódít a drogériákban.

katyperry

perry

A Killer Queen sorozat legújabb tagja ugyanis pont a tavasz érkeztével egy időben került a polcokra. A Spring Reign friss, gyümölcsös-virágos illat, amely a napsütötte réteket idézi meg. A fejillatban frézia, ibolya és cassis bimbó bontogatja szirmait. A virágözön a szívillatban folytatódik, törékeny gardénia, pompás pünkösdirózsa cseppnyi davana (indiai üröm) következik. Az alapillat benzoégyanta, cédrus olaj és kasmír jegyeiből állnak, amelyek puha melegséggel, eleganciával ruházzák fel az illatot.
B_CJMz4W0AAT5g7
A képzeletbeli királynő tehát nőiesebb, finomabb oldalát mutatja most meg, amelyet a kampányt kísérő, festményszerű fotó is tükröz. A friss, gyümölcsös-virágos illat a napsütötte réteket idézi meg. A fejillat szépséges jegyeit beszippantva mintha egy hatalmas, színes virágcsokorba rejtenénk mosolyunkat, frézia, ibolya és cassis bimbó bontogatja szirmait. A virágözön a szívillatban folytatódik, törékeny gardénia, pompás pünkösdirózsa káprázatos kavalkádját cseppnyi davana (indiai üröm) szelídíti meg. Az alapillat benzoégyanta, cédrus olaj és kasmír jegyei puha melegséggel, eleganciával ruházzák fel az illatot – királynőhöz méltó végkicsengést adva a kompozícióhoz.

Katy-perry-spring

 

Aparfüm már kapható a nagyobb drogériákban.

KP Spring Reign EdP 30ml 5499 Ft
KP Spring Reign EdP 100ml 16099 Ft

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner