Kelly Osbourne unalmas ruhakollekciót tervezett

A fenti cím persze nem pontos, mert valószínűleg a “Kelly Osbourne nevét adta néhány unalmas ruhához” lenne a megfelelő cím. Szerencsekerékpörgető Dóra óta tudjuk, hogy “van az a pénz, amiért korpásodik a hajunk”, s úgy látszik Ozzy lányának is jól jött némi korpa. Míg a MAC cosmetics-szel készített smink kollekció remekül sikerült, addig a webáruháznak készített ruhák borzasztóan lehangolnak. Több internetes fórumon is felháborítónak tartják, hogy a divatszakértő szerepében tetszelgő lány egy ilyen sorozathoz adta a nevét. Öreges vonalak, unalmas minták. Vajon őt elviszi ezért a Fashion Police?
A ruhák szeptember végén kerülnek forgalomba a HSN oldalán 55 és 170 dollár közötti áron.

kelly-osbourne01

kelly-osbourne02

kelly-osbourne03

kelly-osbourne04

kelly-osbourne05

kelly-osbourne06

kelly-osbourne07

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner