Kendall és Kylie Jenner fürdőruha kollekcióval tarol a Topshop

Úgy tűnik a Jenner lányok nevével mostanság mindent el lehet adni. A Topshop is kapott a lehetőségen, s nem mást, mint eg yteljes fürdőruha kollekciót szánt a lányoknak. A szexis, és sportos darabokból álló sorozat már a megjelenést követően sok üzletben hiánycikké vált.
topshop01

A kollekciót California, és a Los Angeles-i tengerpart inspirálták. Megtalálhatók a válogatásban a mostanság kihagyhatatlan neoprén, vagy éppen zippzáras darabok, s az alsók és a felsők is kedvünkre társíthatók egymással. A leopárd printek, fényes anyagok is megjelennek, ahogy a trópusi minta is. Ha kedvetek támad rendelni, ide kattintsatok. Hátha még szerencsétrek lesz, és elértek egy-egy darabot.topshop5

topshop32

topshop41

topshop4

topshop3

topshop2

topshop1

topshop8vatopshop61ltopshop70topshop701

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner