Kenzo Takadával készítette illatpárosát az Avon

Úgy tűnik ez a hónap maximálisan kenzósítva van, hiszen nemcsak a fast fashion márkával közös kollekció kapcsán halljuk a divatház nevét, hanem az alapító is tett arról, hogy emlegessük.
„Már az együttműködés előtt is nagyon jól ismertem az AVON-t, mely különösen a nők számára biztosított egyedi lehetőségekről is ismert. Éppen ezért, öröm és egyedülálló lehetőség számomra olyan márkákkal dolgozni, mint az AVON, hiszen így a világ bármely részén elérhetem a hölgyeket és közvetíthetem feléjük a pozitív üzenetem” – mondta Kenzo Takada.
Avon Life MOOD (Custom)

A hihetelenül színgazdag világáról ismert tervező illatkreációját, letisztult üvegekbe rejtette. Az egyetlen szín a fény, amely megtörik a kupakon, és a kampány vibráló, életteli kulisszája. De essen néhány szó a tervezőről! Hiszen legtöbben csak a divatház neveként ismerik, magát az embert, aki megalapította, kevésbé.

Avon Life MOOD (2) (Custom)
Kenzo Takada Japánban született 1939-ben . Ha hiszitek, ha nem 77 éves. Ezt a képek alapján valóban nehéz elhinni.

29 évesen úgy döntött, hogy hajóra száll és Hong Kong, Vietnám, Szingapúr, Sri Lanka, Djibouti és Egyiptom érintésével végül Párizsban új életet kezdett. Kalandos utazásai voltak azok, amelyek hatottak egész munkásságra. Hitvallásává vált,hogy egész világ és annak minden kultúrája gyönyörű.

Kenzo Takada (born in 1939), Japanese top designer, on September 19, 1978.

Eleinte bolhapiacon vásárolta az anyagokat, hiszen mást nem tudott megfizetni. Sok esetben ezért többféle anyagból varrt össze egy kreációt. Ez a módszer később védjegyévé is vált.

1970-ben ő volt az első japán, aki divatüzletet nyitott Párizsban. A sikerre aztán nem is kellett sokat várni, hiszen már a megnyitó után nyilvánvalóvá vált, hogy a francia közönség imádta az ő egyedi szín és egzotikus elemekkel tarkított stílusát. Ezen felbuzdulva Takadaegy újabb nagy utazásra indult, hogy felfedezze, a saját szavaival élve, „a kelmék univerzális nyelvét”.

„Az utam során, amely ide vezetett számos érdekes kultúrával találkoztam, sok tradicionális öltözetet láttam, rengeteg illatot és színt tapasztaltam és rengeteg embert ismertem meg az élet kikötőiben” – nyilatkozta Kenzo Takada a sikerekhez vezető kalandos utazásáról.

Kenzo Takada (Custom)Többek között ennek is köszönhető, hogy a tervező ennyi embert érint meg munkásságával világszerte. Kenzo Takada története ugyanis élő példája annak, hogy milyen az, amikor valaki eltökélten követi az álmait, tele van vállalkozási kedvvel, szárnyaló kreativitással és örömteli módon éli az életet. „Ebben a világban az utamnak egy gyönyörű célja van, ezért arra megyek, amerre az visz. Készen állok arra, hogy megéljek minden egyes új, gyönyörű napot – a színeit, az energiáit és az örömeit. Nem számít, hogy mi a végső desztináció, engem a csodálatos utazás az, ami igazán inspirál” – tette hozzá Kenzo Takada.

avon-kenzo-lifeKenzo Takada számtalan sikeres ruha- és parfümkollekciót tudhat magáénak, ezért különösen nagy megtiszteltetés volt az AVON számára, hogy 2016-ban egy közös illatpármegalkotásába foghatott a világhírű divattervezővel.

Az AVON Life női- és férfi illatpár közel két éves intenzív közös munka gyümölcseként született meg, amely megalkotásában a Firmenich parfümház díjnyertes parfümőre, Frank Voelkllel is közreműködött, aki igyekezett minél jobban az illatok nyelvére formálni Kenzo Takada pozitivitását és színes energiáit.

Avon Life for Her 8999 Ft 0729 4 MOOD (8) (Custom)

Az illat alapját az ibolya képzi, amely az alázatosság és a szerénység jelképe és egyben a Kenzo család ikonikus szimbóluma is, amely magában hordozza Takada örökségét. Ez a motívum kapott helyet az AVON Life for Her üvegcséjének tetején is és lett annak éke.

avon_kenzo_takada_111 (Custom)Az ibolya illata természetes, mégis karakteres, amely erejében fellelhető a boldogság, a visszaemlékezés és a visszatükröződés, így egyszerre magában foglalja a múltat és a jelent.

Ez a parfüm sztár összetevője, amely hidat képez a női és az férfi illat között. Az ibolyán kívül még olyan illatok kaptak helyet a parfümben, mint a fehér tea, melynek szép, természetközeli friss vibrálása van, vagy az írisz, amely egyike a legdrágább parfüm összetevőknek. Ez a meleg, fás illat burkolja be a bőrt hosszantartó, pazar szépségével.

„Nagyon boldog és büszke vagyok a végeredményre. Bízom benne, hogy mindenki legalább annyi örömét leli majd az új illatokban, mint ahogy én” – nyilatkozta a végeredmény kapcsán Kenzo Takada, aki arra buzdít mindenkit, hogy élje meg az élet szépségeit.

Az Avon Life parfümöket már megtalálhatjátok az avon.hu oldalán.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner