Kérastase Densifigue Serum Jeunesse -palackba zárt hajfiatalító

Érdekes hajápoló termék bemutatójára voltam hivatalos, amelyet a Kérastase professzionális hajápoló márka szervezett. Mindig kíváncsian várom a professzionális márkák újdonságait, hiszen ezeknél a brandeknél mutatják be a technikai újdonságokat, amelyek akár csak évekkel később kerülnek majd át a hétköznapokba. Ilyenkor kicsit bennfentesnek és a titkok tudójának is érezhetjük magunkat. A legújabb termék egy hajfiatalító szérum, amelyet egy nagyon dekoratív krómfényű palack rejt magában. Íme:
FullSizeRender (12)

 

S hogy milyen problémákat segít megoldani a szérum? Az évek előrehaladtával mindenki szembesül azzal, hogy hajának állaga már nem a régi. Leggyakrabban ezek a nem várt folyamatok, amelyekkel szembe kell nézzünk:szerum12

Számos tényező befolyásolja hajunk minőségét és mennyiségét is egyaránt. Ilyen tényezők lehetnek például: stressz, környezet, életmód és természetes folyamatok. Megjelennek a problémák, amelyeket próbálunk helyrehozni. Az egyik ilyen probléma a  haj sűrűségének , tömegének és volumenének elvesztése, amelyet az  alapsejtek nem megfelelő működése idéz elő.

A haj minőségének csökkenése: a textúra megváltozása -kevésbé fényes, matt, durvább tapintású, porózusabb hajés a haj színének elvesztése.

FullSizeRender (11)

szerum1

FullSizeRender (10)

 

S hogy ne ringassuk magunkat téves ígéretekbe, a márka képviselői elénktárták ezt az ábrát, amely megmutatja mire számíthatunk, és mire nem:

szerumA termék nem olcsó- 15300 Ft-, hiszen a professzionális kategóriába tartozik, Megvásárolni is csak a Kérastase tanácsadó fodrászoknál lehet ezekben aszalonokban. Ezzel a módszerrel egyébként elkerülhető, hogy olyan hajápoló terméket szerezzünk be, amely nem a hajunknak megfelelő. A szakértők segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb hajápolót. S ha valaki nem otthon szeretné alkalmazni a Kérastase termékeket, akkor a szalonokban klülönféle kezelésekre is bejelentkezhet. S ha számotokra is nehezen megjegyezhető a francia név, bátran keressétek a krómszínű palackos hajfiatalítót!

Engem pedig ezzel a képpel leptek meg:

Paradi_Gabriella

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner