Kipróbáltam Madonna kedvenc arckezelését

Manapság a kozmetika egyre inkább egy űrtechnológiával felszerelt helységre hasonlít. Hol van már a gőzölőgép, és a hőn utált nyomkodás! Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon nem  kedveltem  a kozmetikusnál eltöltött időt, s azt ahogy utána kinéztem. Konkrétan, mintha egy húsos pizza lett volna az arcomra aplikálva. Hiába kecsegtettek azzal, hogy később majd jó lesz a végeredmény, de kérdem én kinek van kedve és ideje a későbbre várni?

Nemrég azonban egy olyan kezelést próbáltam ki, ami fényévekre van az előbbi kozmetikai módszerektől. Az, hogy az eredmény valóban azonnal látszik csak az egyik bónusz, de hogy szebben távozol, mint ahogy jöttél az már valóban hab a tortán. Gondolom mostmár kíváncsiak vagytok, hogy hol, és milyen kezelésen jártam..

madonna-photo-testimonial

A Gozsdu udvarban található Beauty Pont-ba kaptam meghívást, hogy kipróbáljam az Intraceuticals arckezelést. Bevallom, előzőleg már olvastam erről a módszerről amelynek  igencsak meggyőző névsor hirdette a hatását.  Ráadásul ez a módszer akár a  botoxot is helyettesíti természetes, “gyengédebb” anyagokkal. Madonna, Eva Longoria, Katy Perry, Jessica Biel és Naomi Campbell elismerő szavait nemcsak a magyar oldalon, hanem világszerte olvashatjuk. Az pedig mindig nagyon érdekelt, hogy ezek a folyton pörgő életet folytató nők hogy tudják magukat a toppon tartani. Negyven felett meg még ennél is sokkal, de sokkal jobban érdekel.

FullSizeRender (22)

Az első meglepetés számomra az volt, hogy nem kellett levetkőzni, ahogy ezt egy hagyományos kezelésnél megszokhattuk. Én már ettől kiszolgáltatottnak szoktam érezni magam, így viszont az otthonosan berendezett kezelőhelységben már egy stresszfaktort el is felejthettem. Daniela, a Beauty Pont tulajdonosa pedig folyamatosan mesélt, és mutatta, hogy mi fog velem történni. Először az arcom egyik oldalát vette kezelésbe, hogy lássam a különbséget. Ez már eleve biztosított arról, hogy a kezelés látványos hatást idéz elő, hiszen ki merne ilyen összehasonlítást vállalni, ha a dolog nem működik. Persze ekkor már azon sem csodálkoztam, hogy Madonna mind a négy házába vásárolt egy Intraceuticals berendezést, plusz egy gép utazik vele a turnék folyamán…

De hogyan is zajlik ez a kezelés?

Először egy  úgynevezett Hydrafacial technológiával tisztították meg a bőrömet. Ennek köszönhetően  a pórusok kinyíltak, és alig várták, hogy a finom hatóanyagok könnyebben bejussanak a bőrömbe. Korábban már próbáltam többször is a mikrodermabráziót, ami valóban hatásos, de ez a tisztítási módszer még annál is sokkal kíméletesebb, sőt, amit sosem gondoltam volna, hogy egy arctisztításról elmondhatok: élvezetes! Egyébként ezt a tisztítást nem feltétlenül kell elvégezni az Intraceuticals kezelés előtt, de tény, hogy az oxigén terápia segít, hogy a bőr mélyére jussanak a vitaminok, az antioxidánsok és a hyaluron.

IC_treatment shot_2013 FABS

IMG_2019kicsiEzután magas nyomású oxigénnel a bőr öregedését gátló és hidratáló hatású  kozmetikumokat juttatnak a bőr mély rétegeibe, egy airbrush tollhoz hasonló eszközzel.  Eközben hűtik a sejteket, szöveteket, amelynek köszönhetően a bőr azonnal feszesebbé válik, hiszen a szuper hatóanyagok feltöltik a bőrt. Az Intraceuticals kezelés minden bőrtípusra alkalmazható, mivel mindenkinek a saját igényei szerint választják ki, hogy éppen milyen szérum lesz a leghatásosabb. Remekül alkalmazható pattanásos, pigment foltos bőrre, szemráncok eltűntetésére. Javítja a bőr rugalmasságát, és lassítja a bőr öregedését. Nálam a szemem alatti karikákat vettük kezelésbe, amely a szemüvegnek, és a blog miatt monitor előtt töltött sok időnek “köszönhetően” igencsak adott kezelendő felületet Danielának. S ahogy az előbbiekben említettem, csak az egyik oldalt vette először kezelésbe, majd fotóztunk. Ha megnézitek a jobboldali képet, abszolút látható a különbség. Mindez egyetlen kezelés után! (Azt ugye mondanom sem kell, hogy a fotót nem manipuláltuk.)

Képzelhetitek milyen az eredmény, ha egy egész kúrát csinál végig az ember. Az egész kezelés mindössze 60 percet vesz igénybe. A hatás azonban a bőr folyamatos javulásában is érzékelhető. A szérumok ugyanis fokozatosan épülnek be a bőrbe. Érdekesség, hogy nemcsak nők, hanem férfiak is igénybevehetik a kezelést. Szintén előny, hogy valóban szebben távozol, mint ahogy jöttél.

Rejuvenate PF Course open-01

A szérumok hatását hatványozhatjuk, ha  boostereket kérünk, valamint kiegészítjük a szakértő kezelést otthon használatos Intraceuticals krémekkel. Érdekesség, hogy az otthoni csomag használatánál sem engedik el a kezünket. Hasznos kis naptárral segítenek, hogy mikor, milyen krémet, hatóanyagot juttassunk a bőrünkbe.

Nos, kedvet kaptatok?

Ha igen, keressétek bátran a Beauty Pont-ot, és szépüljetek!

Holmes Place
Gozsdu ’C’ Udvar
1075 Budapest Holló utca 10-14.

telefon: +36209897117

Bővebb információ a weboldalon, vagy a facebookon.

;

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner