Koppintással vádolják a Victoria’s Secret-et

A divatvilág nagyágyúját a Victoria’s Secretet is utolérte a koppintás gyanúja. Ráadásul először nem egy konkurrens cég, hanem a rajongók érték tetten a szexi fehérneműket, és fürdőruhákat gyártó márkát. A VS instagram és facebook oldalán büszkén hírdette idei kollekcióját, amely megtévesztésig hasonlít a náluk jóval kisebb, de annál frissebb, fiatalos ötletekkel előrukkoló TRIANGL bikinijeire. Az ausztrál márkát mindössze 3 éve alapították, s a botrány most óriási szárnyakat adott nekik. Több millió rajongó állt ugyanis melléjük.
victorias's secret kontra triangle
Valóban ha egymás mellé tesszük a két márka fürdőruháit, szemmel látható a hasonlóság.A Victoria’s Secret óriási reklámkampány keretében hírdeti a darabokat, ráadásul olcsobb áron, mint ami az eredeti verzió cimkéin látható. Meg kell jegyezni, hogy a TRIANGL fürdőruhák különleges neoprén anyagokból készülnek, amelyeket direkt arra fejlesztettek, hogy a hagyományos fürdőruha textileknél hamarabb száradjanak.

tri1 vs1

victorias's secret kontra triangle
S azt is érdemes megjegyeznem, hogy nemcsak a Victoria’s Secret inspirálódott ezekből a fürdőruhákból, hanem számtalan más márka is. Szerintem aki egy cseppet nézelődött a hazai kínálatban, könnyen rátalálhatott a magyar, vagy éppen fast fashion márkák által koppintott verziókra.

victorias's secret kontra triangle

vs2

tr2

tr3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner