Kövesd élőben a Tezenis divatshowját!

Idén először: kövesd Te is a TEZENIS Divatbemutatóját a közösségi oldalakon!
Hála a rengeteg követővel rendelkező, résztvevő it-girlöknek, bloggereknek, zenész sztároknak, modelleknek és nem utolsó sorban minden vendégnek, a show legfontosabb pillanatait élőben is követhetjük majd a Tezenis weboldalán.
Hogy hogyan? A július 22-én az Instagramon és a Twitteren #tezenishow hashtaggel közzétett képek felkerülnek a
a Tezenis hivatalos honlapjára, a http://www.tezenis.it/ -re. Így a weben élőben is átélhetjük a show izgalmait.
Egy ikonikus hölgy, Barbie baba is ellátogat a showra egy most induló, új együttműködés kapcsán, a Tezenis ugyanis megalkotta Barbie® kapszula kollekcióját, amely itt kerül először bemutatásra!
tezenis barbie
A Tezenis márka tökéletesen azonosul az 1959-es születésű “tinédzser divatmodell” történelmi szellemével: ikonikus logók, nyomatok, hangulatos, fülbemászó szlogenek jellemzik majd az új, nőknek és gyerekeknek tervezett kapszula kollekciót, amely többek között arra is lehetőséget ad, hogy az édesanyák megoszthassák kislányukkal a ruhák, a divat iránti szenvedélyüket.
Untitled-tezenis
Azonban az idei divatbemutató legnagyobb meglepetése az új Tezenis nagykövet nevének bejelentése lesz! Akinek a nevét már most nem is olyan nehéz kitalálni, hiszen folyamatrosan posztolja a képeket instagramján- és milyen érdekes, hogy pont Coco Chanel nappalijában üldögél..
rita_ora_instagram
Bepillantást kaphatunk egy vadonatúj eszközbe a Twitteren – ezt a Twitter külön a Tezenis számára fejlesztette ki, a következő linken érhető el:
https://twitter.com/tezenis/status/623034731836235776
 vagy a Twitter-App megnyitásával: keresd a profile@tezenis -t és kattints az “Unlock the video”gombra!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner