Krikor Jabotian esküvői ruháit virágok inspirálták

A rendkívül tehetséges, és szemtelenül fiatal libanoni tervező ruháit már láthattátok a Pumpkin Paradise-on (ide kattintsatok érte). Most az aktuális 2016 tavasz-nyári kollekcióját csodálhatjátok meg az alábbi képeken. Az egykor Elie Saab asszisztenseként dolgozó designer inspirációként a dáliát választotta. ” Dália , mindig annyira fiatal , mindig annyira vidám, mindig annyira finom … és örök jelképe a változásnak ez a Dahlia kollekció . ” – foglalja össze a tervező.
A mesterien szabott, Balenciaga ruháinak művészi architektúráját idéző öltözékek egyszerre múltidézőek, és merészen jövőbemutatóak. A szoborszerű szabásvonal, a dália formájának absztrakt megjelenítése mellett aprólékos díszítések is megjelennek. Virág formán a virágok.
Érdemes megjegyezni a kiegészítőként használt ékszerek tervezőjének, a párizsban élő Tatiana Verstraeten-nek a nevét, valamint az ultraszexi cipők tervezőjét Andrea Wazen-t is meg kell említenem.
Krikor Jabotian weboldaláért kattintsatok ide, facebook oldalát pedig itt találhatjátok.
krikor-jabotian-1 (Custom) krikor-jabotian-2 (Custom) krikor-jabotian-3 (Custom) krikor-jabotian-4 (Custom) krikor-jabotian-5 (Custom) krikor-jabotian-6 (Custom) krikor-jabotian-7 (Custom) krikor-jabotian-8 (Custom) krikor-jabotian-44 (Custom) krikor-jabotian-51 (Custom) krikor-jabotian-91 (Custom)
Fotók: Krikor Jabotian

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner