Kryolan sminknaptár – utazás a világ körül

Minden évben a legszebb naptárak közé tartozik a világhírű professzionális sminkmárka a Kryolan kalendáriuma. Gyakran olyan titok lengi körül a kiadványt, hogy a teljes sorozatot, azokon kívül, akik megvásárolják a naptárt, más nem láthatja. A színházi, és filmes sminkesek kedvenc márkája az idén azonban úgy döntött, hogy nem titkolódzik tovább. Büszkén mutatták be a naptár lapjait, amelyeket a világ 12 különböző táján kaptak lencsevégre. A sminkek, vagy sokszor inkább maszkok a Kryolan termékek és a velük dolgozó maszkmesterek bravúros tudását tükrözik.
Ha még többet szeretnétek róluk tudni, látogassatok el a Kryolan weboldalára, ahol meg is rendelhetitek a kiadványt, vagy a facebook oldalon nézegessétek a werk fotókat.

Kryolan2015_Singapore_February

Kryolan2015_Antigua_March

Kryolan2015_Bali_April

Kryolan2015_Dubai_May

Kryolan2015_Niagara_January

Kryolan2015_GoldenGate_July

Kryolan2015_Outback_August

Kryolan2015_Africa_September

Kryolan2015_LakeTahoe_October

Kryolan2015_NewYork_December

kryolan-november

Kryolan2015_Tikal_June

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner