Kylie Jenner álom-palettával kezdi az évet

Tudom mire fogsz vágyni 2017-ben! A Kylie Cosmetics Royal Peach KyShadow palette biztosan megdobogtatja sokak szívét, s gondolom a hamisítók is igyekeznek lekopizni majd. az elmúlt év egyik legdöbbenetesebb posztja volt számomra, amnelyben egy blogger Kylie replika szájfényeket tesztelt…

Kylie_Cosmetics_Royal_Peach_KyShadow_palette-2

Bár az is igaz, hogy Kylie-éknak sem kell a szomszédba menni egy kis lopkodásért, akarom mondani: inspirációért. novemberben ugyanis az új kampányuk kapcsán tört ki egy botrány. Egy sminkmester képe tűnt fel “kissé” újragondolva náluk. Íme:

Kylie-plagiarismDe térjünk vissza a palettára, amely nem az első a márkánál, viszont sok mindenben felülmúlja a korábbiakat. 12 árnyalatot találhatunk majd benne, s a tükör, és az aplikátor sem maradt el.

Sokáig nem is kell várni: január 12.-én kezdik árusítani itt.

Kylie_Cosmetics_Royal_Peach_KyShadow_paletteKylie_Cosmetics_Royal_Peach_KyShadow_palette-1

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner