La Palette Nude – lepd meg magad vele!

A nude paletták iránt érzett őrületet szépen lassan a hazai piacra válogató illetékesek is kezdik komolyan venni. Így most megérkezett egy újabb figyelemreméltó paletta a L’oréal kínálatából. Aki ismeri a Maybelline hasonló palettáját (itt írtam róla), de annál valami komolyabbra vágyott, az nagyon fog örülni ennek a sikkes kis dobozkának. 10 árnyalat található benne, fényes, és matt egyaránt.

L'oréal La Palette Nude

Aminek pedig nagyon örülök, hogy tükör és sminkecset is található benne. Ráadásul ez utóbbi nemcsak a megszokott szivacsos fejjel, hanem valóban ecset végződéssel. Mivel nem nagy a doboz, simán befér egy kisebb nesszeszerbe, és remek szolgálatot tehet utazáskor, vagy egy hosszú napon. A színek szofisztikáltabbak, mint az előbbiekben említett “kishúg”, így inkább azoknak ajánlom, akik nem a nagyon erős sminket kedvelik.

pack-nude-cb-karlie

L'oréal La Palette Nude

Ára: 4999 Ft.

Ha pedig szeretnéd kipróbálni, és valakit meglepni vele, akkor játssz velünk! A poszt alá, vagy/és facebook kommentben írd meg, hogy kit lepnél meg a palettával. Egy szerencsés kommentelő, és az általa ajánlott ismerőse megkapja a L’oréal La Palette Nude-ját. Eredményhírdetés november 14.-én szombaton.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner