Lámpa nélkül géllakkozhatunk az Avonnal

Másfél évvel ezelőtt írtam már nektek az AVON Gél hatású körömlakkjairól, amelyek az aktuális Joy Prix de Beautén a befutók közt voltak. (ide kattintsatok, ha kíváncsiak vagytok) Most azonban ismét aktuális lett ez a kis csoda-lakk, hiszen  kívül-belül megújulnak, a körömlakkrajongók legnagyobb örömére. Az új, továbbfejlesztett változat, ápoló omega olajokkal gazdagadott. Ráadásul akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. Erről az Avon bloggertalálkozóján is meggyőződhettem, ahol ügyes manikűrösök vettek kezelésbe minket. Bizony az alábbi képen csak egy réteg van a körmeimen.

avon gél lakk Az új Gél hatású lakkok segítségével UV lámpa nélkül készíthetünk magunknak tartós és ragyogó manikűrt. Ráadásul a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemosható – ugyanazzal a lakklemosóval, amelyet egyébként is használunk a szokásos lakkokhoz.

avon-gel-hatasu-lakk (Custom)A már megszokott színek mellett a paletta  további 6 új trendi árnyalattal bővült. Az új árnyalatokon kívül a kollekció egy Gél hatású fedőlakkal is gazdagodott.

avon-géllakk A fényes fedőlakk segít tartósabbá tenni a színt, használatával a manikűr nem töredezik, és nem pattog le. Bármilyen körömlakkal használható, így segítségével kedvenc lakkjainkat is tartósabbá tehetjük. Ez nagy szó, hiszen számos más márka fedőlakkja alkalmanként oldja a konkurens márka lakkját. Érdemes megemlíteni, hogy az ecset formája, és minősége is fantasztikus- én sokszor bosszankodom, ha nehéz felkenni a lakkot. A tartósságról pedig annyit, hgogy egyik barátnőm 2 hétig viselte ezt a lakkozást.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor az avon webshopjában már meg is rendelhetitek őket. Ide kattintsatok.

Gel hatású körömlakk MOOD (2) (Custom)Gel hatású körömlakk MOOD (3) (Custom)Gél hatású körömlakk Lavendar Sky_MOOD (Custom)Gel hatású körömlakk MOOD (4) (Custom)

AVON Szinvalaszt kisokos infografika (Medium)

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner