Absolutely Rôse! – rózsás újdonságok a Lancôme-tól

Lancome-Spring-2017-Rose-Collection

Az idei évben a Lancôme márka a rózsákból inspirálódik, s nekem, mint hivatalos rózsamániásnak ez remek hírnek számít. Lisa Eldridge, aki a Lancôme global art direktora,  az időtlenül elegáns pink színt választotta a párizsi álmokat megtestesítő különleges kollekció inspirációjaként.

jpgspring-2017-visuel-secondaire-rose-focus-010716 (Custom)
A rózsaszín, az egyik legvarázslatosabb szín, és az idei évben világszerte szinte az összes tekintélyes kollekcióban felbukkant már. Párizzsal kapcsolatban pedig mi más jut eszünkbe, mint a “La Vie en Rose”. A divathetek során, nemcsak a tervezők kollekcióiban,  a make up artistok palettáiban is gyakran felbukkant ez az árnyalat.
Így nem meglepő, hogy ez a szín a Lancôme tavaszi “Absolutely Rose” kollekciójának alapjaként is szolgál.
A csavarral újraértelmezett és átdolgozott rózsaszín összekapcsolja a könnyed párizsi eleganciát a frissességgel, a tisztassággal és a gyengédséggel. Lásdsuk, hogy mire is fogtok vágyni az idén tavasszal!

La Palette La Rose – a kollekció sztárterméke
Ez a romantikus kompakt paletta tartalmaz mindent, amivel elkészíthető a személyre szabott, tavaszias smink. Belül hat élénk, pasztell és friss árnyalatú szemhéjfesték van elrejtve, amelyekkel bátran kísérletezhetünk.
A titkos kis ezüst rekesz alatt továbbá három ajakrúzs rejtőzik: egy szuper fényes textúrájú és két bársonyos hatású árnyalat. A három színnel és a textúrák segítségével bárki elkészítheti álmai sminkjét. Satírozott ajkak, fénylő ragyogás, matt hatás vagy akár mindkettő.
A kompakt paletta egy kétvégű ecsetet is tartalmaz, amely tökéletes, ha sminkelés közben meggondolod magad és keverni szeretnéd a stílusokat, akárcsak egy igazi párizsi nő.

Sajnos nálunk nem lesz kapható, de reptereken, külföldön érdemes lesz megkeresni ezt a limitált kiadású La Rose Parisian Powder  névre keresztelt csodát. A highlighter púder kisméretú kabuki ecsettel kartondobozos csomagolásban kerül majd forgalomba. Lélegzetelállítóan csodás! Főleg ha elmondom, hogy a rózsa szirmairól hordhatjuk fel az ecsetre a highlightert.

 

Lancome-Spring-2017-Absolutely-Rose-Collection-1Lancome-Spring-2017-Rose-Collection-1

3 Cushion Blush Subtil, 3 egészséges ragyogást fokozó pirosító:
« 02 Rose Lemonade »  enyhén lilás-rózsaszín árnyalat
« 024 Sparkling Framboise »  erőteljes rózsaszín pirosító
« 00 Highlighter »  az arc felderítéséhez és a tökéletes ragyogáshoz

Lancome-Spring-2017-Absolutely-Rose-Collection-2
Érzéki ombre ajkak
Parisian Lips Le Stylo

Az ajakceruzába épített cushion – ezt az elképesztő fejlesztést rejti a kétvégű ajakceruza, amellyel tökéletes ombré ajkakat készíthetsz. Krémes, enyhén színezett formulája hidratálja és selymessé teszi az ajkakat, a belsejében rejlő cushion pedig éppen megfelelő mennyiségű pigmentet biztosít. Az egyszerű kezelhetőség miatt könnyen adagolható, így igazán különleges ombré hatás készíthető vele. Árnyalatok: 01 Bonjour Bonheur – vöröses pink, 02 Rose Mon Amour –lilás pink, 03 Je M’Appelle Rose – halvány lila, 04 Rendez-Vous a Paris – barackos korall szín.

Lancome-Spring-2017-Spring-Rose-Collection-1-1
Édes kényeztetés az ajkaknak
Juicy Shaker

Az új Juicy Shaker Top Gum árnyalat, amelynek  szivacsos applikátora édes rágógumi illatú. A nemzetközi szortimentbe ezen kívűl még két új árnyalat kerül: 010 Snow-Tilly – csillámos hófehér, és Cloudy Candy – csillogó pink lila

Lancome-Spring-2017-Absolutely-Rose-Collection-7Lancome-Spring-2017-Absolutely-Rose-Collection-6Lancome-Spring-2017-Absolutely-Rose-Collection-5

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner