Lapossarkúban nincs vörös szőnyeges bevonulás Cannes-ban

Az idei Cannes-i fesztivál nem szűkölködik botrányokban. Először a szelfizést próbálták megtiltani a vörös szőnyeges bevonulásokon (több, kevesebb sikerrel) majd a lapossarkúban érkezőket tanácsolták el. Mindezt a fesztivál szervezői tagadják, de számtalan forrás ennek az ellenekzőjét erősíti meg. Többen nyilatkozták, hogy az őrök újjukkal ejnye ejnye jelzést integetve és a cipőre mutogatva tessékelik le a vörös szőnyegről.
lapossarku
A legelső botrány Carol című leszbikus párról szóló film bemutatóján tört ki. A meghívottak nagy számban érkeztek lapossarkúban, s maga a producer is így öltözött fel. Mellesleg a fesztivál dress code-ja nem tesz említést a cipőkről, de úgy tudni, hogy a férfiak esetében például a nem fekete cipőt viselőket is leintik.
lapos

Az előbbiekben említett film producere Valeria Richter szintén nem kapott zöld utat, mivel nem viselt magassarkút. A dolog annyiban kellemetlen, hogy a hölgy egyik lábujját amputálták, s ha akarna sem tudna magassarkút viselni.
Az Amy Winehouse életéről szóló film rendezőjének feleségét is megállították, majd végül mégis beengedték.
A tiltás pedig nagy felháborodást váltott ki. Sztárok twittelik véleményüket. Denis Villeneuve rendező és filmjének főszereplői Benicio del Toro és Josh Brolin azt ígérték, magassarkúban érkeznek majd premierjükre. Végülis, a lapossarkú tilos, nem? Sajnos azonban nem voltak ilyen bátor legények- gondolom a díjakra hajtanak.
Ti mit gondoltok erről?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner