Levendulás lazítás

Nagy kedvencem a Planet Spa sorozat, s mindig kíváncsian várom, hogy milyen újdonsággal állnak elő. Nyár végére a provance-i levendulamezők inspirálta kollekcióval készültek. A levendulás készítményekkel általában egy bajom szokott lenni: gyakran a bébiknek készített popsikrémekre hajaz az illatuk, s ilyenkor én inkább nem kérek belőlük.
Félve nyitottam fel a testápolós tégelyt, de szerencsére kellemesen csalódtam. Sikerült azt az aromát megtalálni, amelyik nem bántóan illatozik túl, és nem is az előbb említett krémre emlékeztet. Ahogy látjátok apró levendulamorzsák is találhatók benne. Gyorsan felszívódik, könnyed állagú, melegben is jó viselni.

Avon-levendula-2 planet spa

Relaxing-Provence-

A sorozat második tagja a fürdőtej, amely két komponensből áll. Mielőtt használod rázd fel, hogy a két alkotóelem jól elkeveredjen. A fürdővízbe kellönteni három kupakkal, hogy kellemes habot kapj. Bevallom, én ezt a terméket alaposan benéztem, és azt gondoltam, hogy tusoló tej. Úgy is remekül működött, bár a túlzottan folyós állagán igencsak meg voltam lepődve, de végül remekül szórakoztam ezen a tévedésemen.

avon-levendula-1 planet spa

A kézkrém utazó méretben készült, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhová.

 

planet--spa-levendula

  • Planet Spa Relaxing Provence Spa kézkrém: 1 099 Ft
  • Planet Spa Relaxing Provance Spa habfürdő: 1 699 Ft
  • Planet Spa Relaxing Provance Spa hidratáló testápoló balzsam: 2 199 Ft

Megrendelheted az avon.hu weboldalán.

avon-levendula-3 planet spa

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner