#LFW Markus Lupfer SS 2019 – óceán parti nyár

Markus Lupfer kollekciói mindig az eleganciát, a stílust tükrözik (előző kollekcióit itt és itt nézhetitek meg) . A printekkel remekül bánó tervező minden megerőltetés nélkül tesz egymás mellé olyan elemeket, amelyeket rajta kívül más nem tudna ilyen mesterien összeszerkeszteni. Legújabb kollekciója a nyolcvanas évek Mephisét idézi meg. Egy tengerparti nyaralást, libbenő ruhákkal, könnyed vonalakkal, variálható darabokkal.

Korábbi kollekcióihoz képest finomabb, lágyabb színhasználat jellemzi ezt a sorozatot: fagylaltszínek, rózsaszín, világoskék, fehér, mentazöld és halvány lila. Könnyed válogatás, amelyben a ruháké a főszerep.  Szinte érezzük a tenger szellőt, ahogy játszik az egymásra rétegzett tüllökkel. A nyomatok hímzésekkel, flitterekkel egészülnek ki, visszautalva a fény játékára a vízen. A virágminták mellett a víz felett becsapódó villámok absztrakt nyomata is megejelenik az anyagokon, akárcsak a korszak kedvence, és Markus Lupfernél elmaradhatatlan állatfigura.

Markus Lupfer weboldalát itt találhatjátok, Facebook oldaláért pedig kattintsatok ide.

Fotók: @Adrew Vowles/ Markus Lupfer

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner