#LFW Michaela Frankova SS 2018- Aranykor

Michaela Frankova  Golden Age kollekciója a London Fashion Week-en Hollywood aranykorát idézte meg. A tervező Lauren Bacall és Greta Garbo öltözékeiből inspirálódott. A letisztult formavilágot gondolta, rétegezte újra fűszerezve csodálatos kelmékkel. Selyemből, csipkéből megálmodott kollekcióját hímzésekkel, tollakkal, valamint T-Mo Bauer szürrealista művész printjeivel díszített textiljeivel varázsolta igazi mesevilággá.

Érdekes kontrasztokat alkalmazott, a luxust, az aranykor jellegzetes darabjait újraértelmezve. kinek is tűnt fel elsőre, hogy itt bizony bomber dzsekik is vonultak, szigorúan csipkéből megalkotva, hozzáilló marabutollas díszítéssel.

A tervező tanulmányait a London College of Fashion végezte. Fontosnak tartja, hogy  az MTV Staying Alive alapítvány egyik támogatója. Az AIDS és a HIV fertőzés elleni kűzdelemben illetve a felvilágosításban vállal szerepet.

Michaela Frankova showjához nem a szokványos modelleket választotta, inkább a furcsa, különleges egyéniségeket kereste. Ehhez még nagyban hozzáadott a Kryolan sminkje, amelyet Lan Nguyen-Grealis és csapata készítettek.

A bemutatót óriási érdeklődés övezte, azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy fényes karriert jósolok a tervezőnek.

Weboldaláért kattintsatok ide, Facebook oldalán pedig itt követhetitek.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner