#LFW Roberta Einer SS 2018- deszkások Swarovskiban

Roberta Einerről az előző szezonban már ódákat zengtem (itt olvashatjátok– érdemes megnézni az előző kollekcióját is), s a lelkesedésem továbbra is kitart. A fiatal tervező ismét csodát tett. Igencsak sok darabból álló, és minőségi kollekciót alkotott meg, amely magán hordoz minden olyan ismertetőjegyet, amellyel munkája beazonosítható.

Akárcsak az előző szezonban, most is folytatódott a Swarovskival való együttműködése. Nem csoda, hogy a kristálymogul lát fantáziát a tervezőben, hiszen őrületesen aprólékos és díszített ruhadarabok jellemzik Robertát.

A 2018-as nyári válogatás Kalifornia tengerpartjára lett megálmodva. Luxus gördeszkások, akik egyedi VANS-ekben róják az utakat a pálmafák tövében. Maga a prezentáció is ehhez a hangulathoz lett alakítva. A sötét épületbe lépve egy bolthajtásos csarnokon keresztül érkezhettünk a mesterséges napfény övezte pálmafák közé. Káprázatos hatást nyújtott a kulissza, amelyben óriási tömeg nyüzsgött. Nincs ezen mit csodálkozni, valószínű egyre többen jegyzik meg a tervező nevét.

Roberta Einer weboldalát itt találjátok, Facebook oldalát pedig itt.

Fotók: Parádi Gabriella

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner