#LFW Ryan Lo SS 2019 – herceg és a hercegnők

Ryan Lo világáról eddig is tudtam, hogy mesébeillő. Korábbi kollekciói is éreztették, hogy imád a képzelet világában kalandozni. Itt és itt írtam róla korábban. Ruhái gyakran olyanok, mintha nagyranőtt kislányoknak tervezné, ahogy most hercegnőknek, boszorkányoknak és persze a szőke hercegnek.

Virágos, fodros libbenős ruhákban vonultak modelljei- ismét különleges helyszínen. Edward kori öltözékeket és manga lányokat idéző kreációi elvarázsolták a közönséget. S hogy ez a varázspálcáknak, seprűnyeleknek, vagy a tervezővel immár sokadjára együttműködő Stephen Jones fejfedőinek volt-e köszönhető, ki tudja?

Azt pedig igen nagy örömmel vélem felfedezni mind több designernél, hogy a nőies vonalak ismét tarolnak. Nem számít már unalmasnak, ha a virágminta tavasszal jeleneik meg. Bizony bizony, ördögök, 2019-ben nem Pradat, hanem virágokat fogunk viselni! Ugye mily meglepő?!?

Ryan Lo még csak 29 éves. Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal, hogy fényes karrier áll előtte.

Ryan Lo weboldalát  itt találhatjátok meg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner