#LFW Tata Naka FW 18/19 – és a karaván halad…

Ha már hűvösebbre fordult az idő, akkor nem árt körülnézni az éppen aktuális kollekciókban is. A Tata Naka tervezőpárosa már nem lehet ismeretlen törzsolvasóim előtt, hiszen szezonról szezonra igyekszem bemutatni nagyszerű munkáikat. (korábbi kollekcióikért kattintsatok ide, ide és ide)

Mindig érdekes témát, kulisszát választanak kreációik bemutatására. Az őszi-téli sorozatot egy színház lépcsőin mutatták be, amelyet saját otthonukból hozott szőnyegekkel terítettek le. A kelet-európai gyökerekkel rendelkező tervezők szívesen nyúlnak hazai inspirációkhoz. Ebben a kollekcióban pedig magyar elemeket is felfedezhetnek a vájt szeműek: az erdélyi széki viselet részletei bukkannak fel a szoknyák plisszírozásában, mintáiban.

De megtalálhatunk orosz, cigány, örmény viseleti elemeket a kollekcióban. Ezen kívűl a lépcsőre terített szőnyegek motívumaival is eljátszottak: szoknyákon, felsőrészeken és harisnyákon köszöntek vissza az oroszlánok és egyéb fura teremtmények. Volt itt Vörös Hadsereg katonája lóháton, és az elmaradhatatlan bőgő szarvas is a falvédőkről. S hogy a források még színesebbek legyenek, a tervezők által kedvelt csíkos és kockás darabokat láthattuk ismét, amelyek kolumbiai viseleteket idéztek meg.

A Tata Naka Facebook oldalát itt találhatjátok.

Fotók: Parádi Gabriella/Pumpkin Paradise – All Rights Reserved

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner