Little Lace Dress – klasszikus parfüm modern köntösben

Az Avon parfümök szerelmeseinek nem kell bemutatni a Little Black, White, vagy éppen Black Dress illatokat. A Little White Dress parfümtől viszont sajnos el kell köszönnünk. Viszont nagyszerű hír, hogy egy újabb nagyon izgalmas illat érkezett helyette.

Little Lace Dress MOOD (4) (Custom)
A csipke évszázadok óta a kifinomult nőiesség egyik szimbóluma.  Épp ezért, az Avon közkedvelt parfümkollekciójának legújabb tagját a kézzel készített csipke fortélya ihlette. A csipke nem mellesleg az utóbbi szezonok nagy befutója, s ha az idei fesztiváldivatot is követitek, láthatjátok, hogy megkerülhetetlen eleme a trendeknek.

Little Lace Dress 4099 Ft 00356 (Custom)Az új illat tagadhatatlanul nőies lett. Illatanyagában szerepet kap a lédús fekete ribizli és a szicíliai mandarin. Intenzív összetevőként megjelenik a fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin. A virágos-orientális illatkategória végül a pacsuli illatában bontakozik ki teljesen.

Little Lace Dress MOOD (10) (Custom)2016 új parfümjének a fogadtatása is igencsak sikeres, mivel a közönség által csaknem a teljes pontszámokat kapja rendre.
A csomagolás izgalmas csipkenyomatot kapott, amely a letisztult formavilágot teszi izgalmasabbá. Nekem Coco Chanel ruháit juttatta eszembe, ezért el is készítettem gyorsan ezt a kis összeállítást.
6tag_230616-081846 (Custom)

Az üveg formája nagyon kényelmes, és pont megfelelő nagyságú. Bátran a táskánkba csusszanthatjuk, és magunkkal vihetjük bárhová.

Ha kedvet kaptatok itt megrendelhetitek az Avon online oldaláról.

Hozzászólások

comments

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner