Little Lace Dress – klasszikus parfüm modern köntösben

Az Avon parfümök szerelmeseinek nem kell bemutatni a Little Black, White, vagy éppen Black Dress illatokat. A Little White Dress parfümtől viszont sajnos el kell köszönnünk. Viszont nagyszerű hír, hogy egy újabb nagyon izgalmas illat érkezett helyette.

Little Lace Dress MOOD (4) (Custom)
A csipke évszázadok óta a kifinomult nőiesség egyik szimbóluma.  Épp ezért, az Avon közkedvelt parfümkollekciójának legújabb tagját a kézzel készített csipke fortélya ihlette. A csipke nem mellesleg az utóbbi szezonok nagy befutója, s ha az idei fesztiváldivatot is követitek, láthatjátok, hogy megkerülhetetlen eleme a trendeknek.

Little Lace Dress 4099 Ft 00356 (Custom)Az új illat tagadhatatlanul nőies lett. Illatanyagában szerepet kap a lédús fekete ribizli és a szicíliai mandarin. Intenzív összetevőként megjelenik a fekete írisz és az egzotikus, éjjel virágzó jázmin. A virágos-orientális illatkategória végül a pacsuli illatában bontakozik ki teljesen.

Little Lace Dress MOOD (10) (Custom)2016 új parfümjének a fogadtatása is igencsak sikeres, mivel a közönség által csaknem a teljes pontszámokat kapja rendre.
A csomagolás izgalmas csipkenyomatot kapott, amely a letisztult formavilágot teszi izgalmasabbá. Nekem Coco Chanel ruháit juttatta eszembe, ezért el is készítettem gyorsan ezt a kis összeállítást.
6tag_230616-081846 (Custom)

Az üveg formája nagyon kényelmes, és pont megfelelő nagyságú. Bátran a táskánkba csusszanthatjuk, és magunkkal vihetjük bárhová.

Ha kedvet kaptatok itt megrendelhetitek az Avon online oldaláról.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner