Liv Tyler a Triumph nagykövete lett

A Triumph Essence 2017 ősz-téli kollekciójának arca nem más, mint Liv Tyler lesz. A sokat sejtető, és a szívemhez közelálló szecessziós hatást éreztető kollekció neve: “Opulent Art Noveau”, amelynek képeit Rankin a híres brit fotográfus készíti. Őróla is érdemes megemlékezni, hiszen az egyik legsikeresebb divatfotós mostanság. Javaslom, kattintsatok át az oldalára, ahol hihetetlen portfólióval találjátok magatokat szemben, mint mennyiségben mind minőségben.

De térjünk vissza Liv Tylerhez, és a kollekcióhoz!

Rankin így nyilatkozott róla: “Igazán természetes szépség és nagyszerű volt vele együtt dolgozni ezen a kampányon. Sikerült megörökítenünk klasszikus eleganciáját egy kis hollywoodi csillogással fűszerezve.”

A színésznő igazán különleges és érzéki darabokat mutat be, amelyek nyomott bársony mintával készültek, különlegesen finom csipke és luxus szatén anyagokból. Igaz a képekre októberig várunk kell..

Addigis itt a triumph legutóbbi reklámfilmje:

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner