Évindító sminkújdonságok a L’Oréal Paris-tól – La Patette Ombrée és egy mindenttudó alapozó

A L’Oréal Paris és a Maybelline 2015-ös nagy dobása volt a nude paletta. Akik sokat járnak külföldre, tudják, hogy ezek csak az induló darabok, újabb sorozatokkal színesítik a palettát. A L’Oréal Paris nagy meglepetésre nem a kettes számú, rózsaszínes árnyalatú nude válogatással, hanem egy sokkal erőteljesebb, extravagánsabb változattal indította az évet. A La Patette Ombrée a rózsaszínes barnás árnyalatokon kívűl lilát és sárgát(!) is tartalmaz. Bevallom ezt a színt utoljára a nyolcvanas évek végén használtam, akkor imádtam, de azóta nem jutott eszembe elővenni. Meg kell mondanom, hogy az összes fotón (valami miatt a sajátomon is) királykéknek látszó szín valójában egy  szürke némi kékes beütéssel, s a lila is kellemes, nem harsogó árnyalat.

La Patette Ombrée L'oreal

Matt és fényes szemhéjpúderek is megtalálhatók a palettában, így igazán van mit “összeereszteni”. Mivel az árnyalatok ennyire érdekesek, ne lepődjetek meg, ha mindenkin másképpen mutatnak majd, bőrszíntől függően. Rajtam például a lilás árnyalatokkal olyan gyönyörű füstös szürke sminket lehet festeni, amilyen a nagykönyvben meg van írva. (a színelméletben jártasak, és a volt tanítványaim tudják az okot) S hogy egy kis pletykát is hozzak: Eva Longoriá-t a Golden Globes- ra pont ezzel a palettával sminkelték.

Eva longoria Loreal Golden Globes

Lássuk a másik kis kompakt csodát. Első gondolatom, azon kívűl, hogy valami nagyon menő Ipodra vagy ahhoz hasonlóra emlékeztetett, az volt, hogy nekem biztosan sötét lesz az árnyalata. Nos, nem lett sötét- szépen alkalmazkodik a bőr színéhez, nemhiába True Match Genius a neve.  Természetesen nem a végletekig, ezért két árnyalatban hozták ki.

loreal True Match Genius

4in1 alapozó, ami egyszerre bázis, alapozó, korrektor és púder. Az instagrammon már kérdeztétek tőlem, hogy nem túlságosan kicsi-e az alapozó. Egyenlőre nem tudok erre választ adni, de egy biztos, ezeket a kompakt alapozókat nem szabad túl vastagon kenni. Szerencsére szépen fed és utána nem lesz zsíros a bőr. Hamarosan frissítem majd a posztot, hogy megosszam veletek a tapasztalatokat.

A palettát a DM üzleteiben keressétek, míg az alapozót szinte minden nagyobb drogériában megtalálhatjátok majd.

A paletta 4999 Ft, az alapozó 5399 Ft.

Tárgyfotók: Pumpkin Paradise

Montázs: L’oréal Paris

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner