Magistral 2015 – luxus és szépség a vízparton

Az Elle Fashion Show keretben Magyarország egyik legpatinásabb és egyben trendmeghatározó fürdőruha márkája a Magistral is bemutatta idei kollekcióját. Aki eddig még csak a kampányképeken találkozott a kreációkkal, az megbizonyosodhatott arról, hogy valóban egy világszínvonalú luxus minőségű válogatást láthat.
A különböző stílusú és szabásvonalú bikinik és egyrészesek mellett strandruhákat, pareokat is felvonultattak.
Egyik legnagyobb kedvencem a zöld és kék tengerpartot és pálmafákat stilizáló motívumokkal készült kollekció volt. A modellek ahogy vonultak úgy libbentették maguk után a kendőket és köntösöket, mintha egy guppi színpompás uszonyával síklanának a vízben.
front-row-1 front-row-2

frontrow1 front-row-3

magistral1

Természetesen a virágmotívumok sem maradhattak ki a kollekcióból. A japán cseresznyefavirágzást idéző szupernőies darabok igencsak megdobogtatták a nézők szívét. Digitális printekben, keleties motívumokban, ocelotmintában sem volt hiány. Ami ezen a nyáron a fürdőruha trendekben meghatározó, az ezen a bemutatón felvonult.

A mellettem ülő hölgy, akivel ott a bemutatón ismerkedtem össze, többször megkérdezte, hogy valóban hazai kollekciót látunk a kifutón. Megnyugtattam, hogy az 1992-ben alapított Magistral ruhadarabjai  teljes egészében itthoni tervezéssel és gyártással készülnek. “Ilyen gyönyörűt még nem láttam” – mondta erre, s én csak bólogatni tudtam.

Egyetlen dolgot hiányoltam a bemutatóról: a kiegészítőket. Luxus kategóriájú fürdőruhákról lévén szó nagyon hiányoztak az ékszerek, napszemüvegek, vagy kalapok. De az is lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, és mindenki más így jobban tudott összpontosítani a dresszekre.

A Magistral weboldalát itt, facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

Fekete-fehér fotók: Parádi Gabriella, színes fotók: Máthé Krisztián.

front1front-row-4

magistral

front-row9 front-row-6

magistral2 magistral3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner