Magyar sminkes győzelem Párizsban

Dominique Robertsről szinte pontosan két évvel ezelőtt már olvashattatok Európa Bajnokságon elért sikere kapcsán. Akkor az ezüst érmet hozta el, és ígérete szerint a következő nagy megmérettetésekre készült.
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó – ismerjük a mondást, s ami ennél is jobb, Dominique is ismeri.
Az idén nyáron ugyanis Párizsban az OMC versenyén már a dobogó legfelső fokára állhatott. Az OMC egy hivatalos világszervezet, amely a fodrászokat, sminkeset és testfestőket fogja össze. hetven éves múlttal rendelkezik, ötven tagállam alkotja, magyar egyesületének elnöke pedig Hajas László.

A menyasszonyi sminkek kategóriájának aranyérmét hozta el, ami azért is óriási dicsőség, mivel hazai sminkesnek ez még sohasem sikerült.
Dominique Roberts

Aki ismeri Dominique-ot, az tudja, hogy nemcsak tanárként maximalista, hanem saját magával szemben is. Nem szégyenl újra “iskolapadba” ülni, hanem folyamatosan fejleszti magát, s ami szintén igencsak nagy erénye, hihetetlen büszke saját tanítványainak sikereire is.

Évekkel ezelőtt beleszeretetett a pencil technikába, amelyet mára már egyedülállóan magas szinten művel. A technika egyik legnagyobb neve, mestere Nanara Berezina segítette őt a felkészülésben. A versenyen egy viszonylag új technikával készítette a győztes sminet, a gél liner technikával,amihez trénere számos jó tanáccsal látta el.

Dominique Roberts

A siker újabb feladatok elé állítja Dominique-ot, nemcsak nemzetközi felkéréseket kap, hanem újabb nagy megmérettetésre készül. Az elkövetkező egy évben már nemcsak itthon fog tanítani, hanem külföldön is. Valamint újabb nagy terve, hogy a világbajnoki címet is megszerzi.

Mit mondhatnánk erre? Reméljük egy év múlva, újabb posztot kell írni sikereiről…

Dominique Roberts
Dominique Robert facebook oldalát itt találhatjátok.
Az OMC versenyen való felkészülésében segítségére voltak: modellje Mihájlovics Heléna, a csodálatos ruhát készítő Mérő Péter, valamint ezúton is szeretne köszönetet mondani csapatának: Andrisnak, Petinek, Zsuzsának, Zsófika, Beatrixnak, Gergőnek, Katicának, Nauszikának és végül, de nem utolsósorban Jencinek.

Dominique Roberts

Dominique Roberts sminkmester

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner