Manolo Blahnik mostmár táskákat is tervez

Carrie Bradshow kedvenc cipőtervezője nagy lépésre szánta el magát, ami valljuk be, igencsak egyértelműnek tűnik, a csoda inkább az, hogy eddig miért nem jutott eszébe. Míg kollégája Christian Louboutin a beauty ipar, és a körömlakkok felé nyitott, addig Manolo táskákkal bővíti az őszi-téli kollekcióját.

Manolo Blahnik – A desire, a hunt, a treasure… from Vogue Video on Vimeo.

AW 2015/16 #bagsbyblahnik

A cipőknél jóval többe kerülő estélyi táskák a héten kerülnek a kiválasztott luxusáruházak polcaira. mellesleg Blahnik eddigi legzseniálisabb marketinghúzása a cipők talpának dedikálása volt. Ahogy ezt ebben a könyvben olvashattátok, számos luxuscipőket árusító boltban rendeztek dedikáló vásárokat. A nők persze rohamoztak, vásároltak, aláírattak. Azt persze csak később vehették észre, hogy az így “megrongált” cipőt a bolt már soha többé nem vette vissza,. még cserére sem. Ügyes, ugye?
Manolo Blahnik
Azoknak, akik hétköznapra is Manolo táskát szeretnének viselni,  várniuk kell. A hat különböző design változatos színekben kapható majd, így biztos, hogy a Swarovski kristállyal díszített clutch a téli szezon estélyi ruháinak kedvelt kiegészítője lesz. Blahnik egyenlőre nem tervezi, hogy más kiegészítők tervezésébe fogjon, A táskákkal is csak azért várt eddig, mert most érezte, hogy kedve van hozzá, hogy bővítse a repertoárját. A szaténnal borított kistáskák a jellegzetes Manolo Blahnik névjegyként ismert ornamentikákat is magukon viselik. Aki meg akarja őket vásárolni, mélyen a zsebébe kell nyúljon ugyanis 1320 dollártól 1420 dollárig lesznek beárazva. A helyzet azonban az, hogy az én szívem még mindig a rajzaiért dobban meg. Ha kíváncsiak vagytok, milyen mesekönyvet rajzolt, akkor kattintsatok ide.

manolo-evening-bags-01

manolo7

manolo6

manolo5

manolo3

manolo2

manolo1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner