Manolo Blahnik Rihannának készített cipőkollekciót

Rihannának mostanában nagyon jól mennek az együttműködések. Május elején éppen a cipőtervezők egyik fejedelmével Manolo Blahnikkal dolgozott együtt egy kapszulakollekción.

rihannaxmanolo-portré (Custom)A Mester elmondása szerint három évvel ezelőtt találkozott a barbadosi énekesnővel, akinek egyénisége, szépsége azonnal levette a lábáról. Az imádat kölcsönös, hiszen RiRi is rajong Manolo Blahnikért. Munkáit különlegesnek, időtlennek tartja, olyannak, amelyben minden nő káprázatosnak érezheti magát.

A közös munka gondolata ekkor fogant meg benne. Rihanna kérésére farmer anyagból tervezett számára cipőket, amelyeket gyöngyökkel, strasszokkal ékített. A lábbelik két változatban – világos és sötétebb denimből teljes mértékben kézi munkával készítve várják a vevőiket. A Denim Desserts névre keresztelt kollekció legmarkánsabb darabja egy extrém western csizma, amelyet egy deréköv egészít ki.

rihannaXmanolo-csizmaA figyelemfelkeltő ruhadarab már Jennifer Lopez videoklippjében is megfordult, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fog Blahnik, vagy Rihanna nyakán maradni belőle egy darab sem. Ha meg szeretnétek venni, akor csaknem 4000 eurót kell kifizetni érte.

Jennifer-Lopez-Rihanna-BootsA nyolcvanas évek végének divatjára erősen emlékeztető kapszulakollekció számomra nem tartozik az átütő megjelenések közé. Kíváncsi lennék, ha a híres nevek nem díszelegnének a cipőtalpakon, vajon akkor is kapkodnának utánuk?

Manolo Blahnik weboldaláért ide kattintsatok, Facebook posztjait pedig itt tudjátok követni.

manoloxrihanna4manoloxrihanna-rajzok2manoloxrihanna-rajzok1

manoloxrihanna2

manoloxrihanna1manoloxrihanna6manoloxrihanna5manoloxrihanna113manoloxrihanna112manoloXrihanna11

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner