Már a hideg téli estékre gondol az F&F Home

Alighogy beköszöntött az első hűvös éjszaka, sokan már a puha takarókra és melengető gyertyafényre kezdtünk vágyni. Ki hinné, hogy pár napja még a kánikulától szenvedtünk..
Az F&F Home csapata az újságírókat és a bloggereket invitálta meg az aktuális őszi-téli lakásdekorációs trendjeinek bemutatására, így most tovább vágyódhattok a képeket látva.
Az őszi avar színei finom lilákkal vegyítve, valamint fagyos faágak motívumai is megjelentek a kollekcióban. A kedvelt plüssök mellett a kötött textúrájú takarók, valamint a zsenilia is jelen lesznek az őszi kínálatban. A párnák szerelmesei sem fognak csalódni. Remek darabokkal gazdagodhatnak, legyen az a vintage stílust idéző vagy éppen állatkákkal díszített. Íme egy kis ízelítő, amelyeket hamarosan már ti is felfedezhettek az FF kínálatában.
F&F Home 2015 ősz tél

SAM_1945fox

F&F home 2015 16 ősz tél

F&F Home 2015 ősz tél F&F home 2015 16 ősz tél

ff-kollazsF&F home 2015 16 ősz tél

 

1 Comment
  1. Amikor ezt a kommentet írom, kedd reggel van, és nagyon hideg. Igencsak csábító és csalogató a mécseseket és pihe-puha textileket nézegetni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner