Már meg is van 2015 egyik legzseniálisabb fotósorozata – Showtime Louis Vuitton

Még egy hét sem telt el 2015-ből, de bátran állítom, hogy az év egyik legzseniálisabb divatanyagát készítették el az Elle UK februári számához. Az ötlet egyszerű és pont ezért nagyszerű. Nem is értem, hogy miért nem jutott még senkinek sem eszébe készíteni ehhez hasonlót. A Louis Vuitton 2015-ös divatbemutatóját kreálták újra, editorial formájában. Bizony, pont azt a bemutatót, amelyet itt élőben láthattatok. Érdemes most újra kattintani és megtekinteni, hogy az editorial legapróbb részleteit is élvezni tudjátok. Az alapötlet a színház a színházban elv alapján működik, csakhogy itt a divatbemutató kulisszák mögötti történések kerülnek előtérbe, és a divatanyag témájaként szolgálnak.

Sokan azt gondolják, hogy a divatbemutatók kifutóin túl, a paravánok mögött is csupa béke, nyugalom az élet. Nos, ez a sorozat, amelyet a legendás  Jean-Paul Goude fényképezett – mellesleg ő fotózta legutóbb Kardashian pezsgőpoharas fenekét, de Grace Jones ikonikus képei is az ő nevéhez fűződnek- a teljes bolondokházát, rohanást, és óriási csapatmunkát mutatják be. Remek előkészítőmunka állhatott az Anne-Marie Curtis divatszerkesztő irányításával megtervezett sorozat mögött.

Sajnos nem tudom (még..) hogy vajon az eredeti háttérstábot kérték-e fel a modellkedésre, vagy helyettesítették őket..

A hogyan készült videót ide kattintva érhetitek el.

Íme a Showtime című editorial:

showtime-vuitton-2 Elle UK - February 2015 showtime-vuitton-4 Elle UK - February 2015 Elle UK - February 2015

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner