Margot Robbie az új Calvin Klein illat arca

Calvin Klein immár a harmadik Euphoria illatot vezeti be, amelynek arca nem más, mint Margot Robbie. A huszonöt éves színésznő korábban még nem szerepelt parfüm kampányban, de le merem tenni a rézgarast, hogy ez most csak a kezdet.
margotr1

A legelső Euphoria illat 2005-ben került bevezetésre, amelyet csak kilenc évvel később követett a második, az Endless Euphoria. Az első parfüm kampányában natalia Vodianovát láthattuk, a másodikban pedig nagy büszkeségünket Axente Vanessát. Ahogy a képeken láthatjátok, a színésznő maximálisan megállja a helyét a két topmodellt követően.

margot

A csomagolás formája megegyezik a korábbiakkal, a színben azonban sokkal mélyebb, érzékibb tónusokra váltottak. Az életben maga az üveg szinte szinte fekete, olyan sötétm érzéki lilás-bordó színt kapott.

6tag_030916-164401 (Custom)
Calvin-Klein-Deep-Euphoria-Fragrance

Lássuk az illatjegyeket! A deep Euphoria vibrálóan élénk ciprusos-virágos illatával új vonalat visz a Calvin Klein illatok csoportjába. Ilyen mély érzéki illat ugyanis eddig nem jellemezte egyik Ck kompozíciót sem.  Cascalone és black magic rózsa akkorddal nyit, ami megalapozza az illat  érzékiségét. A fej- és szívillat összetevői modern nőiességet, és gazdagságot adnak az illathoz, míg az alapillat jegyei, közöttük a gyengéd pézsma selymes, érzéki texturája, ellenállhatalanul csábítóvá teszik, melegséget és örömet sugározva.Calvin-Klein-Deep-Euphoria-2016Calvin-Klein-Deep-Euphoria

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner