MARK, avagy új márka az Avonnál

Úgy is kezdhetném ezt a posztot, hogy tudom mi lesz az új kedvenced. Én már ugyanis hónapokkal ezelőtt kipróbálhattam az Avon új márkáját, amelyet találóan mark.-nak neveztek el. A kreativitást ösztönző sokszínű sminkeszközöket egy kortárs galériában tekinthettük meg.

„A mark. egész márkaportfóliója arra született, hogy másokat inspiráljon, mindezt innovatív textúrákkal, trendi árnyalatokkal és precíziós eszközökkel hozza a sminkpiacra, arra ösztönözve a hölgyeket, hogy sminkük által ünnepeljék és fejezzék ki individualitásukat” – mondta Szabó Doris, az Avon sminkmestere.

S hogy tényleg kreatívak lehettek, azt nem más mutatja, minthogy 200 darabos sorozattal indították útjára az új márkát!

Ebben több mint 50 körömlakk-, 30 rúzs- és 20 alapozó árnyalat közül választhattok. Jó hír azoknak, akik nem szeretik a túlságosan szolíd sminktermékeket. A pigmentálással sem bántak szűkmarkúan- a mark. sorozat minden tagja erősen pigmentált, még a természetes árnyalatok is telt, intenzív színekkel rendelkeznek.

Természetesen a 200 termékből egy-egy különlegességet érdemes kiemelni. A Spectralash szempillaspirál amelyen  nem csupán a kívánt dúsító hatást állíthatjuk be, hanem szempilláink intenzitását is pár egyszerű mozdulat segítségével magunk változtathatjuk. Ez a spirál külsőségekben is különbözik a megszokott társaitól. A végén egy csavaros rész található, s egy kissé ducibb is, mint egy hagyományos spirál.

Amennyiben intenzívebb hatást szeretnénk elérni, nem kell mást tennünk, mint feljebb tekerni ezt a részt, így a tubus száján lévő szűkítő nagyobb lesz, ezáltal több festék kerül a kefére. Így magunk választhatjuk meg, hogy mennyire feltűnő pillákat szeretnénk.

De említhetem az alapozó hatású porpúdert is. A porpúder mellesleg régi mániám, és sokat szoktam bosszankodni, hogy nehezen találok megfelelőt. Nos, ez a gondom is megoldódni látszik.

Ha szeretnétek jobban elmélyülni mark. világában, akkor látogassatok el az Avon weboldalára, ahol már webshopból is megrendelhetitek az újdonságokat.

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner