Mary Katrantzou pre fall kollekcióját a kártyalapok inspirálták

A printek királynője Mary Katrantzou színpompás 2017-es pre fall kollekcióját a kártyalapok inspirálták. Mielőtt azt gondolnánk, hogy a kártyajeleket látjuk majd viszont a ruhákon, akkor nagyot tévedünk. A tervező ugyanis a kártyák hátoldalának grafikáit figyelte meg, és helyezte őket reflektorfénybe.

A kollekció júniustól szeptemberig lesz elérhető. Remekül kombinálható darabokból áll, amelyeket mind a nyári, mind az őszi szezonban remekül kihasználhatnak majd a szerencsések, akik megvásárolják majd. Az élénk mintákhoz, és változatos anyagokhoz hordható fazonok társulnak, az extravaganciát az anyaghasználat, és a Katrantzoura oly jellemző káprázatos grafikai megoldások tükrözik.

Mary Katrantzou weboldaláért ide kattintsatok, Facebook oldalát pedig itt találhatjátok.


 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner