Mary Katrantzou x adidas Originals Season 2

Az elmúlt ősszel már láthattátok Mary Katratzou és az adidas együttműködéséből született elképesztően gyönyörű kollekciót (ide kattintva érhetitek el). Nos, a siker óriási volt, s a folytatás pedig egyértelmű. Júliustól az újabb kollekció is elérhető lesz, amely a nyolcvanas évek stílusvilágából építkezik. Ismét fantasztikus színek, minták, printek. Ahogy megszokhattuk. Maxiruhák, croptoppok, és joggingok alkotják a válogatást. A minták is magávalragadóak, érdemes elidőzni rajtuk, s megcsodálni a printkirálynő újabb remekléseit. Érdemes megemlíteni, hogy mennyire egyedülálló teljesítmény, hogy egy mindössze hat éve létező cég (tervező) készítheti már a második kollaborációját a világmárka óriással. S gondolom nem tévedek, ha ősszel lesz még folytatás.
adidas-katrantzou

adidas-x-Mary-Katrantzou-SS15-10 - Copy

adidas-x-Mary-Katrantzou-SS15-11

adidas-katrantzou2

adidas-katrantzou21

adidas-katrantzou22

adidas-katrantzou212

adidas-katrantzou213

adidas-katrantzou222

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner