Második Kazar üzlet nyitásával ünnepelték az új cipő- és táska kollekciót

Másfél évvel ezelőtt olvashattatok először a Kazar márka magyarországi megjelenéséről. Ez a nem túl hosszú időszak azonban elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a minőségi cipők és táskák imádói első számú zarándokhelyévé váljon az Allee-ban található üzlet.

kazar váci utcaA mára már celebritások által is gyakran választott Kazar kinőtte a helyet, és az új őszi-téli kolleklció érkeztével szinte egy időben egy impozáns flagship store-t nyitott a Váci utcában. Az új üzlet méltó a márka színvonalához, igazi luxuskörülmények várják a vásárlókat.

kazar váci utca

kazarTermészetesen a Hollywood-i vörösszőnyeges bevonulásokat idéző megnyitón én is részt vettem (a képen Kiss Szilárd stylist kollégámmal vagyok látható). Megcsodálhattam az új kollekció darabjait, amelyek három fő szín köré épülnek. A vörös, a zöld és a fekete határozzák meg az idei szezont. A krokodilbőr hatású felületek mellett megjelennek a tyúkláb- és camouflage minták is.

A sportcipők szerelmeseinek sem kell szomorkodniuk, hiszen ezekből, valamint lapos, és éktalpú változatokból is találhat mindenki kedvérevalót. Az erősebb nem képviselőit is érdemes magunkkal vinnünk, hiszen férficipőkből is hatalmas a választék. Nemcsak a minőséget hangsúlyozhatom újra ezek esetében is, hanem a modern vonalvezetést, amelyből sajnos itthon még mindig igen nehéz megfelelőt találni.

kazar férfi cipőVegyétek szemügyre a legújabb kollekciót, még több cipőért és táskáért pedig látogassatok el a Kazar facebook oldalára, vagy valamelyik üzletébe!
kazar

kazar cipő táska ősz tél kollekció

kazar cipő táska ősz tél kollekciókazar cipő táska ősz tél kollekció

image description

image description

image description

image description

image description

kazar cipő táska ősz tél kollekció

image description

image description

image description

image description

image description

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner