Matt vagy fényes ajkak rúzs? Mit választanál?

Amióta megjelentek a folyékony ajak rúzsok matt és fényes változatban is, azt hiszem szépen kiszorították a hagyományos rúzsokat a népszerűségi versenyben. Valóban az applikátoros változatokkal sokkal kényelmesebb dolgozni, és pontos vonalakat alkotni.

A legutóbbi Avon sajtóeseményen megleshettük az újdonságokat is, amelyek közt rögtön lecsaptam a mark.liquid lipp matt és magasfényű folyékony rúzsokra.

Az utóbbi időben csak matt rúzsokat használok, de azt hiszem ideje lesz lassan megbarátkozni újra a fényes változatokkal is. Bizony, bizony, ahogy már a London Fashion Week kulisszái mögött láthattam, megállíthatatlanul jön a fényes trend. Érdemes próbát tennetek, mert a fiatal ajkakon igencsak jól mutat majd a fényes színskála, akárcsak a barna napsütötte bőrhöz. de a legjobban akkor jártok, ha mindkét verzióból betáraztok.

Az Avon szakemberei viszont nem akartak csak az egyik tábornak kedvezni, így matt és fényes verzióban is megalkották az új folyékony rúzsokat, 10-10 árnyalatban. Természetes, és extra bevállalós trendi színeket is megtalálhattok a színsorban. Ez egyébként egyre tudatosabb a márkánál. Ma már nemcsak az óvatos színek, natúrok, vagy pirosak, hanem az őrületes lilák, kéket is ott vannak a szín palettán, ha ajak rúzsokról beszélünk.

Az Avon webshopjában akár már meg is rendelhetitek őket.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner