Micellás arclemosók a La Roche Posay-tól

A micellás vizek megjelenésük óta a beauty termékek toplistásai lettek. A La Roche Posay pedig egy igen jó változatot alkotott meg, méghozzá híres termálvízük felhasználásával. De mi is az a micellás víz? A micellás szerkezetű arclemosók összetevői mágnesként vonzzák magukhoz az arcbőrön lapuló szennyeződéseket. A La Roche-Posay arclemosó család legújabb tagja az érzékeny bőr kíméletes, de hatékony tisztítása érdekében kifejlesztett új, gél textúrájú micellás arclemosó.
SAM_1637

ÚJ LRP micellás habzó arctisztító 150mlÚJ LRP micellás arctisztító 200 mlAz erős sminket is hatékonyan távolítja el, miközben kíméletes az érzékeny bőrhöz. A micellák magukhoz vonzzák az arcon lévő szennyeződéseket, az eredmény pedig tiszta felfrissült arcbőr.

Az idei nyár legnagyobb kedvence a 750 ml nagyságú kiszerelés, amely igencsak praktikus lehet a fürdőszobában. Otthoni használatra kiadós, és takarékos változat, utazáshoz viszont a kisebb változatot ajánlom.

Szintén micellás technológiát alkalmaz a habzó arclemosó, amely kíméletesen tisztítja az arcbőrt, miközben segít megőrizni annak fiziológiás egyensúlyát. Használjuk minden reggel és este, habosítsuk fel arcbőrünkön, majd öblítsük le.

 

SAM_1638

lrp1A La Roche Posay termékeket a gyógyszertárakban érhetjük el.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner