Michal Negrin 2015-ben az egyszerűbb stílust választotta

Sosem gondoltam, hogy Michal Negrin márkanév mellett az egyszerűség szót fogom használni. A 2015-ös kampányképeik azonban nagy változásról tanuskodnak. A minták kevésbé, sőt, sokkal kevésbé giccsesek, túldíszítettek, mint amit megszokhattunk.
Hogy ennek mi az oka, nem tudom. Lehet sokan csalódni fognak, mert pontosan a túldíszítettség miatt kedveli a Negrin ruhákat. Azok, akik eddig pont ezért nem mertek bevállalni egy ilyen öltözéket, örülhetnek, hiszen nekik kedvez az új kollekció. Michal Negrin finom pasztellszínekből, tone in tone árnyalatokból válogatott. A védjegyeként is ismert fekete, csipkés, rózsás öltözékek is sokkal kevesebb mintát kaptak.
Ha szeretnétek élőben is megnézni a ruhákat, látogassatok el valamelyik Michal Negrin boltba. Bővebb információ és az üzletek listája itt található.
Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció Michal Negrin 2015 kollekció

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner