Midnight Romance Ralph Lauren-től

A Midnight Romance kifinomult üvegét Ralph Lauren elegáns divatkollekciója és gyönyörűen kidolgozott kiegészítői, valamint a természet misztikus szépsége iránt érzett szeretete inspirálta.
A nőies rózsaszín illatot elegáns fekete logó díszíti. A titokzatos éjféli égboltot megidézve, a felirat úgy ragyog, akár a telihold. A kupak nyaka köré gravírozott logóval, az üveg érzéki és elegáns hatást kelt.

Ralph Lauren Midnight Romance parfüm

A romantika érzéki, mégis modern illata könnyed virágos- fás jegyekkel, a rózsaszín bazsarózsa romantikus aromájával és fekete vaníliával..

midnight romance

Az új Ralph Lauren Midnight Romance 2014 szeptemberétől kapható kizárólag a Douglas parfümériákban.

midnight romance

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner