Miranda Kerr nemcsak a Swarovski arca, hanem tervezője is lett

Úgy tűnik a Swarovski egyáltalán nem unja Miranda Kerr-t. Sokadik szezonban láthatjuk, mint a márka arcát (pontosan 2013 óta), azonban az elmúlt héten, mint a következő szezon egyik tervezője is bemutatkozott. A topmodell számára nem újdonság a designerkedés, hiszen már olvashattátok korábban, hogy egy elegáns porcelánmárkának tervez teáskészleteket, amiről itt olvashattatok.

Swarovski New Collection Launch With Miranda Kerr
A következő szezonban két kollekciót jegyez majd, amelyeket az ünnepi időszakra tartogatnak majd.Miranda számára fontos a pozitív életszemlélet, két könyvet is írt már ebben a témában. A kerr által tervezett ékszerek nevei is tükrözik majd hitvallását: Love, Joy, Spirit, Strength, Grace és Luck. Külön érdekesség, hogy egy-egy mantrát is csatolnak majd hozzájuk. Egyenlőre néhány képet tettek csak publikussá, de azt már most tudni, hogy a kollaboráció a következő évben is folytatódni fog.
Jewelry from Miranda Kerr's collection for Swarovski.

Jewelry from Miranda Kerr's collection for Swarovski.

Jewelry from Miranda Kerr's collection for Swarovski.

 

Hozzászólások

comments

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner