Miranda Kerr nemcsak a Swarovski arca, hanem tervezője is lett

Úgy tűnik a Swarovski egyáltalán nem unja Miranda Kerr-t. Sokadik szezonban láthatjuk, mint a márka arcát (pontosan 2013 óta), azonban az elmúlt héten, mint a következő szezon egyik tervezője is bemutatkozott. A topmodell számára nem újdonság a designerkedés, hiszen már olvashattátok korábban, hogy egy elegáns porcelánmárkának tervez teáskészleteket, amiről itt olvashattatok.

Swarovski New Collection Launch With Miranda Kerr
A következő szezonban két kollekciót jegyez majd, amelyeket az ünnepi időszakra tartogatnak majd.Miranda számára fontos a pozitív életszemlélet, két könyvet is írt már ebben a témában. A kerr által tervezett ékszerek nevei is tükrözik majd hitvallását: Love, Joy, Spirit, Strength, Grace és Luck. Külön érdekesség, hogy egy-egy mantrát is csatolnak majd hozzájuk. Egyenlőre néhány képet tettek csak publikussá, de azt már most tudni, hogy a kollaboráció a következő évben is folytatódni fog.
Jewelry from Miranda Kerr's collection for Swarovski.

Jewelry from Miranda Kerr's collection for Swarovski.

Jewelry from Miranda Kerr's collection for Swarovski.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner