Németalföldi festményeket idéz a Moncler kampánya

A Moncler 2018-as kollekciójához és kampányához igencsak merész bevállalást tett. Pierpaolo Piccioli ugyanis nem más inspirációs forrást talált a pufidzsekik új generációjához, mint Piero della Francesca és Beato Angelico festményeit. Itt jegyzem meg halkan, hogy mennyire fontos a művészettörténet ismerete, és micsoda nagyszerű dolgok születhetnek az újraértelmezésekből (itt egy korábbi fantasztikus fotósorozatot láthattok, érdemes átkattintani).

Az újraértelmezést még továbbvitték, és Suzanne Jongmans-szal karöltve nagyszerű kampányképeket készítettek. A hölgy amúgy a németalföldi festészet megszállottja, és nagy szakértője. Külön posztban fogok kitérni munkáira, amellyel talán még könnyebb megérteni a korábbi évszázad életérzését, viseletét, és divatját.

Moncler fekete hosszú kabát 2018

Moncler világoskék kék hosszú kapucnis pufi kabát

Moncler rózsaszín hosszú kabát ruha pufi festmény

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner