Mutasd meg a pasid a világnak! A Saxoo arcát keresik

 

Ha úgy gondolod a te pasid a leghelyesebb, legelegánsabb, legmenőbb, sőt egyszerűen csak a leglegleg, akkor ne habozz, és nevezd be őt (vagy egyszerűen beszéld rá, hogy nevezzen be) a Face of Saxoo versenyre.

_DSC6716

Mit várnak a jelöltektől? Legyen kellően bátor ahhoz, hogy végigmenjen a kifutó szőnyegén, érdekelje a férfi divatszakma világa, és ne ijedjen meg a szerepléstől.

Ezért cserébe a szerencsés kiválasztott:

– 1 évig képviselheti a Saxoo London-t katalógusfotózáson, bemutatón, rendezvényen

-Exkluzív szerződést kap a WAM Models Agency-től

– Valamint további értékes nyereményekkel halmozzák el.

Jelentkezés feltételei:

Életkor: 18-35 év

Magasság: minimum 180 cm

Első lépésben mi a teendő? Egy vidám hangulatú selfie-t várnak a jelentkezőtől, amelyet  a face@saxoo-london.com címre várnak.

Casting szeptember közepén.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner