Mystic Day – kulisszatitkok egy kampányfotózásról

Ismét egy fotózás részleteibe avatlak be benneteket, és újra egy magyar márka kerül középpontba.

Gondolom azon már meg sem lepődtök, hogy a fotós Borzi Vivien volt. Vele mostanában sokat dolgozunk együtt, és igazán szép közös munkák futnak ki a kezünk alól.

A Mystic Day egy magyar márka, amelynek nemcsak a gyártása, hanem a tervezése is Győrben zajlik. A cég motorja Lőrincz Ildikó, aki a nőies, hordható divat mellett tette le a voksát. Főként üzletasszonyok, és a klasszikus viseletek kedvelői keresik ruháikat. A márka arcának pedig Madár Veronikát választották, aki remekül testesíti meg a Mystic Day nőt. Ő egyébként a hétköznapokban és fellépésekkor is szívesen választ a márka kreációiból.

12821973_10207742013539759_116899576_n (Custom)

10333716_991467717556033_2193002917121602794_o (Custom)
Az idei tavaszi kollekcióban sok-sok ötvenes éveket idéző ruha szerepel. Púder-, és klasszikus színek, virágminták és csipkék jelennek meg a legmeghatározóbb darabokon. A helyszínt ezért, és Vera hajszíne miatt választottuk. Úgy gondoltuk, hogy igazán szexis, de mégis visszafogott hatást fog kelteni a tavaszi virágszirmokba öltöztetett stúdió.

Vera mellett egy szőke modell Vivien is részt vett a kampányfotózáson. Mindkettőjüknek szemhangsúlyos sminket készített Heizer Anita, a frizurákat pedig Szanyi Zsuzsi rendezte természetes hullámokba. A stylingnál nagy szerepet játszottak a virágok. Most kevesebb koszorút használtam, inkább a kulisszában, illetve öv formájában jelentek meg a szirmok.

A fotózásról egy remek hangulatú videó is készült, melyet alább nézhettek meg.

MYSTICDAY WERK from Balzsam. Étel, ital, miegymás. on Vimeo.

1 (Custom)

A Mystic Day weboldalát itt találhatjátok.
A stáb és a kiegészítők listáját a képek alá görgetve találjátok.
7 (Custom)

mystic-day-vera (Custom)

8 (Custom)

11 (Custom)

mystic day-very2 (Custom)

4 (Custom)

mysctic-day-vivi (Custom)

16 (Custom)
Fotó: Borzi Vivien
Modell: Madár Veronika, Vasvári Vivien
Styling: Parádi Gabriella
Haj: Szanyi Zsuzsanna
Smink: Heizer Anita
Video: Bertalan Adél
Kiegészítők: Meryll, Rossetti Bizsu
Stylist asszisztens: Andrási Nóra

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner