Nagy dobással készül az őszre a H&M

eddig is megszokhattátok, hogy a H&M pénztárainál nemcsak az “Andit kérjük a Hennes kasszához. Köszönjük Andi!” felhívással, hanem némi beauty választékkal is találkozhattok. Úgy tűnik a fast fashion márka felismerte a szépségcikkekben rejlő lehetőségeket, és óriási termékskála bevezetésére készül.Az eddig megszokott körömlakk, reszelő, és csak a nagyobb boltokban megtalálható választék robbanásszerű mértékben fog nőni.
hm-insta
Smink, haj- és testápolási termékek, illatszerek megtalálhatóak lesznek a kezdő 700 darabos kollekcióban, amelyet a világ 900 üzletében forgalmaznak majd (összesen 3500 üzletük van). Szándékaik szerint ezekkel az újdonságokkal is olyan gyorsan szeretnének a divat változásaira reagálni, mint a ruházattal, vagy éppen a lakberendezéssel. Az üzletekben új helyszínek lesznek a szépségápolási termékek számára , hogy a vásárlók kísérletezhessenek a trendekkel és megalkothassák saját stílusukat.
hm2
A H&M jelenlegi szépségápolási termékeit felváltó termékválaszték két kiegészítő kollekciót: egy prémium szépségápolási termékpalettát, valamint egy Ecocert által is elismert, tudatos és fenntartható termékválasztékot is tartalmaz majd.
Az árakról egyenlőre annyit lehet tudni, hogy 3 és 25 dollaár közt fognak moztogni.
Nos, várjátok már az őszt?
hm-insta2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner