Napfogyatkozás ihlette Armani sminkkollekcióját

Giorgio Armani sminkkollekcióját a Napfogyatkozás ihlette: az Eclipse a sötétség és a fény kontrasztjára, a csillogásra és a mélységekre épít. Élénk metálos csillogás, és krémes textúrák alkotják a lenyűgöző kollekciót, fekete obszidián pigmentek keverednek ragyogó gyöngyházfénnyel. „Szeretem egymással párosítani a kiszámíthatót és a kiszámíthatatlant.” -nyilatkozta a tervező.

A szemekre egymással keverhető Eye Tint-tel érhetünk el különleges hatást. A komplementer színek ellentéte eghységes harmóniában érik össze, akárcsak a fény és a sötét, ahogy váltják egymást. A három vadonatúj körömlakk az égbolt változatos színeit idézi az éjféli sötétségtől az égő vörösön át a szilva árnyalatig. A színes szempillaspirálok trendjét éljük: ennek a kollekciónak is része egy tengerészkék spirál, amivel különleges hatást érhetünk el.

A highlighter púder mintázata a csillagászati szimbólumokat idézi, világos aranyszínével a kontúrokat emelhetjük ki.

A kollekció szeptember végéig érhető el.

Giorgio-Armani-Eclipse-Summer-2015-Collection
armani-eclipse5

Giorgio-Armani-Eclipse-2015-Summer-5

Giorgio-Armani-Eclipse-2015-Summer-4

Giorgio-Armani-Eclipse-2015-Summer-3

Giorgio-Armani-Eclipse-2015-Summer-2

Giorgio-Armani-Eclipse-2015-Summer-1

Giorgio-Armani-Eclipse-2015-Summer

HIGHLIGHTER ARCPALETTA 20.500 Ft.

EYE TINT 10.200 Ft.

EYES TO KILL LINER 10.500 Ft.

BLACK ECSTASY 10.900 Ft.

NAIL LAQUER 8.000 ft.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner