Napszítta tincsek a tubusból

2015-04-25 09.44.55

Szeretnél nyárias megjelenést kölcsönözni a hajadnak egész évben? Zavar, hogy az időjárás nagyban tesz arra, hogy nyár van? Semmi baj, megmutatom, milyen trükkel tudsz napszítta tincseket varázsolni a hajadba. Ráadásul nem kell összekenned a törölköződ, nem lesz festékfoltos a kezed, és az egész procedúra csak néhány percet vesz majd igénybe! Sőt, azt is elárulom, hogy egy valaki meg is nyerheti tőlem kipróbálásra a Sunkiss Jelly-t.
Lássuk  hogyan hat?
Valójában egy puha átlátszó gél, hő hatására aktiválódó anyagokkal, amely fokozatosan, hosszú időre kivilágosítja a hajad. Fontos Neked a hajad minősége? nem kell aggódnod emiatt sem: összetétele ammóniamentes, valamint  tápláló tulajdonságairól ismert kaméliaolajjal gazdagított. Aggódsz a használata miatt? Felvitele nagyon egyszerű és finom, nyárias illatának köszönhetően igazán kellemes is. 2015-04-25 09.46.03
sunkiss jelly loreal
Hogyan használd a Sunkiss Jelly-t?
• Vidd fel ujjaid segítségével egyenletesen az egész hajadra vagy a kiválasztott tincsekre. A hajad nem kell előtte megmosni, száraz hajon dolgozz!
• Ne öblítsd le!
• Szárítsd meg a hajadat, hogy fokozd a hőre aktiválódó anyagok hatását
• Használd minden második nap, amíg teljesen elégedett leszel a hajvilágosítás mértékével.

Ezt a Sunkiss Jelly-t szeretném egy olvasómnak ajándékozni, aki szívesen kipróbálná. Nincs más dolgod, mint facebook-os bejelentkezéseddel kommentelsz ide a poszt alá. Mondd el nekem miért pont te szeretnéd! Eredményhírdetés június 5.-én.

L'oreal sunkiss Jelly hajvilágosító zselé napszítta

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner